Yogaweekend De Krim

Een yoga weekend en meer! Shaking Yoga * Verbonden en aanwezig, geaard in het nu.

Yoga – Yuk-  Verbinden/*. En verbinden doen we dit weekend in alle opzichten.

We verbinden ons in dit weekend met ons eigen ritme, het ritme van de groep en het ritme van het grotere geheel,  de natuurwetten. Verbinden en bewust worden van de liefdesenergie, in en om ons heen.  Dit doen we in een sfeer van aandacht, warmte, licht, tot jezelf komen en delen met elkaar.

Verbinden met je lichaam door je adem, die het bewustzijn in de yoga asana’s geeft.  Met de adem wek je de ziel tot leven.  De adem maakt de ziel voelbaar en levendig.

We verbinden met ons lichaam door:

  • Schudden als rode draad door het hele weekend, zodat we geaard blijven en in onze vrouwelijke energie zakken.
  • Verschillende Zonne-en Maan-groeten, om je energie te laten stromen en de fysieke verbinding met jezelf te versterken.
  • Yoga om meer aanwezig te zijn in je buik, rug en bekken en het denken los te laten. 
  • Inquiries om gedachten en gevoelens helder te krijgen, te laten stromen, te aarden en jezelf te openen, delen, verbinden.
  • Bewustwording dat ritme gaat  over vrouw zijn als cyclisch wezen. Hiermee doorbreek je het onder druk zetten van jezelf als het even niet gaat.
  • Vuur en orakelkaarten, met het vuur voedt je je levensenergie. De kaarten geven inzicht en ondersteuning in je persoonlijke proces.
  • Geleide Meditatie, geeft je de ruimte om naar binnen te keren, je zelfbewustzijn te vergroten en jezelf te voeden met heilzame energie.

Door samen te oefenen bevestigen en bekrachtigen we elkaar. Het maakt niet uit waar je staat of in welke fase je bent. Respect voor waar en wie je bent, waar je nu staat. 

Door in het hier en nu te verbinden groeit je bewustzijn, krijg je inzicht, transformeer en heel je . Je diepere weten wordt aangeraakt, je authentieke zelf aangesproken. 

Zo laad je je zelf  op, zodat je  weer steviger kunt staan in wie je werkelijk bent, in het dagelijkse  leven. 

Dit Yogaweekend wordt georaniseerd en gegeven door Swaen en Ursula

Ursula voorstellen:

Ursula werkt sinds 2002 aan het versterken van innerlijk leiderschap van vrouwen en kinderen. Ze heeft dramatherapie en antropologie gestudeerd en een vierjarige opleiding tot bewustzijnscoach gevolgd. In 2009 richtte zij haar eigen stichting op: de We women foundation. Sindsdien coacht ze vrouwen uit Myanmar, vluchtelingen vrouwen en vrouwen over de hele wereld die willen leiden vanuit hun hart en ziel. Ze werkt met meditatie, bewustzijns coaching, schudden, edelstenen, de natuur, het hier & nu, verschillende healing technieken, innerlijk leiderschap en het ontwaken en leven van de wilde vrouw.

We kijken er naar uit om je te verwelkomen bij Yoga Motive  in de Krim. Hartegroet, Swaen en Ursula 

Datum: zaterdag en zondag 23 & 24 maart 2024, aankomst: 10:30, vertrektijd 16:00 

Locatie: Yoga Motive, Hoofdweg 87, 7782 PR, De Krim, 

Investering: €250  (inclusief overnachting, vegetarische/vegan lunch 2x, diner 1x ontbijt 1x en thee en snacks) 

Het eten en drinken is eenvoudig en lekker. Een deel ervan maken we samen vers klaar. De hele catering verzorgen we samen als groep, alles wat we nodig hebben is in huis.

Slapen is in “De waterjuffer” in Elim en in De Krim, in het mooie huis van Kaisa .

/*In het sanskriet komt het woord “Yoga “voort uit het woord Yuk en betekent Verbinding