Swaen en Yoga Motive

Via de yoga gids ik je door de oefeningen heen, zodat je je weg naar binnen vindt. 

Het contact met jouw natuur en lichaam (terug) vindt.  Ik help je op eigen wijze in de yoga te stromen, ontspannen, en op te laden. Jezelf te zijn.

Zo laad je je zelf  op, zodat je  weer steviger kunt staan in wie je werkelijk bent, in het dagelijkse leven.

De yoga die ik geef is een vrije eigentijdse manier van diverse yogatradities. Voor ieder persoon toegankelijk om te beoefenen en in de oefeningen te ervaren.  Ieder haalt er precies uit  wat zij nodig heeft.

Vanaf 1989 ben ik actief met yoga; intensieve cursuservaring vrouwenyoga, 4-jarige docentenopleiding Hatha en Raja yoga, specialisaties Fusion hormoonyoga en Samsara kinderyoga.

Mijn leefstijl is yoga. De yoga en het zelfonderzoek en oneindig bewustzijn blijft door ontwikkelen. samen met mijn mens, mijn vrouw zijn.

Rimba Kokkelink, mijn eerste  yogalerares heeft mij geïnspireerd in mijn stijl om vrouwen yoga te geven.
Rita Beintema, een van de grondlegsters van de yoga in Nederland heeft veel invloed op mijn yoga- lessen met vrouwen.
De dynamische Hormoon serie  heb ik geleerd in een inspirerend verdiepingsjaar bij Sylvia Mullaard Bonn in Amsterdam.  De hormoonyoga is een waardevolle aanvulling in alle yogalessen voor vrouwen.                                      De kinderyoga heb ik gevolgd bij Samsara. Deze vorm van “spelen” met yoga  blijft altijd en iedere keer verrassend veel plezier geven.    

Lea van de Eem inspireert mij al jaren met haar lichtactivaties. Dit bewustzijn deel ik in alle yogalessen.

De ervaringen van het leven zelf zijn mijn grootste inspiratiebron.  Het moederschap van mijn inmiddels 2 volwassen zonen heeft daarbij zeker een grote rol gespeeld.

Ik vind Yoga een prachtig vak om door te mogen geven. Het geeft mij veel voldoening om ervaringen uit te wisselen met mijn cursisten.

In 2001 ben ik begonnen met yogales te geven. Nu heb ik mijn eigen yogaruimte in De Krim . Door de corona pandemie is er ook online yoga bijgekomen.

Daraluza Zwangerschapsyoga en Geboortevoorbereiding en Shantala babymassage  heb ik vele jaren met heel veel plezier gegeven. Deze tijd is voorbij. Nu heb ik gekozen voor de vrouwen-en hormoonyoga.  In de maandelijkse workshops, op aanvraag en in mijn werk in de kinderopvang “Onder Swaentje’s Vleugels” speel ik met de kinderyoga.

Wanneer je zwanger bent kun je zeker tot 20 weken ook nog de vrouwenyoga volgen. Door de vele jaren expertise met de zwangerschapsyoga kan ik je goed begeleiden in de yogalessen. Een individuele partnersessie geboortevoorbereiding is ook altijd nog af te spreken.

Welkom bij Yoga Motive!