Ouder en Kind Yoga

Ouder en Kind Yoga is  leuk  als je samen met je kind yoga wilt doen. In deze lessen worden speelse  yoga-oefeningen aangeboden afgestemd op de leeftijd van de kinderen.

Yoga met kinderen in de peuter/kleuter leeftijd:

Bij yoga met peuters en kleuters zullen ook altijd spelletjes en liedjes verweven zijn. Jonge kinderen vinden het heerlijk allerlei lichaamshoudingen te onderzoeken, met hun adem te spelen en hun zintuigen te gebruiken. Daarom is yoga zo geschikt voor hen! Door al jong met yoga te beginnen leg je een basis voor een gezond en evenwichtig leven.

Bij de jonge kinderen tussen 3 en 8 jaar wordt altijd gebruik gemaakt van thema’s zoals dieren, seizoenen, natuur, circus, reizen enz.

Ouder en Kind Yoga met de oudere kinderen tussen  9 en 12 jaar maakt minder gebruik van een thema. We doen vooral fijne en leuke yogaoefeningen naast elkaar, met elkaar en met zijn allen. 

Heb je interesse in deze lessen? Laat het me weten!  Dan kunnen we deze plannen achter de vroege les met de jonge kinderen op de 4de zaterdag van de maand.

Ouder en Kind Yoga  (leeftijd ongeveer 3-5 jaar) is iedere 4de zaterdag van de maand 10:00-11:00 uur in De Krim. (Met enige uitzonderingen)

28 januari, 18 februari (uitzondering 3de zaterdag), 25 maart, 22 april, 13 mei (uitzondering 2de zaterdag),  24 juni 2023

Ouder en Kind Yoga online op aanvraag  zondagochtend 10:00-11:00 

In de zomervakantie 2023 worden er aan het begin en aan het eind 2 yogaweekenden georganiseerd met kind(eren) data volgt…