logo3t-text
Hallo Yoga liefhebber,

Maak jij ook tijd om jezelf op te laden deze zomerse zomer?

Dit is de eerste nieuwsbrief van Yoga Motive. Ik wens jou veel inspirerende yogamomenten toe!
Van Yoga Voor Vrouw en Kind naar Yoga Motive

Deze naamsverandering is ontstaan door de verhuizing van De Bilt naar De Krim.
In de Krim hebben we een geheel eigen lichte yogaruimte gebouwd. Hier vinden nu de lessen plaats. Live wekelijks voor de mensen in de omgeving, en ook tijdens de workshops en weekenden. Online vanuit het hele land.

Yoga Motive is geïnspireerd op de naam Willigenburg Automotive. De Autohandel van Bram, mijn vriend met wie ik samen ben gaan wonen in De Krim. Motive verwijst voor mij naar de motivatie om vanuit te leven door de yoga. Het wiel waarin de vrouw in berghouding zit verwijst naar beweging, de eeuwige verandering van het leven. De oneindigheid en "de cirkel is rond". De berghouding is symbool van de mens als verbinding tussen hemel en aarde.
Zo hebben we een verbinding in onze bedrijven Yoga Motive en Willigenburg Automotive. Op onze fijne plek aan huis in De Krim.

yogaruimte
Online Yoga voor vrouwen verplaatst van dinsdag naar donderdagavond 20:15-21:45 uur. Start 1 september 2022
Afbeelding van Free-Photos via Pixabay

Vergroot je vrouwelijke vitaliteit!

Zoek jij rust en diepgang in je yogabeoefening?
Stel je open om op een creatieve manier yoga te beoefenen. De basis is Hatha/Raja Yoga. Maar er wordt van meer yogatradities gebruik gemaakt. Visualisatie, klank en dans zijn wekelijkse variaties in deze online vrouwenyoga.

Gratis ProeflesYoga voor vrouwen in De Krim

Woensdagavond 20:00-21:15 uur
Hier zijn nog een paar plekjes vrij...

Gratis Proefles
babypop Loïs
Dit is mijn pop Loïs, hiermee doe ik de babymassage voor :)

De Zomercursus Babymassage hebben we alvast buiten in de tuin kunnen starten. Zoals het weer er uitziet gaan we daar deze week mee verder.

Baby's maken op allerlei manieren contact met jou en de wereld. Ze huilen, zijn luidruchtig, trappelen, luisteren, staren, veranderen hun gezichtsuitdrukking, kijken in je ogen en lachen. Voortdurend leren ze hoe ze via bewegingen en geluid aan jou duidelijk kunnen maken wat hun behoeften zijn.

Babymassage is een heerlijke manier van contact maken met je kind. Je wordt uitgenodigd om te ontspannen en aanwezig te zijn. Je leert je zintuigen en die van je baby activeren. En je gaat intuïtief makkelijker aanvoelen wat goed is voor je baby.

Door met open aandacht te kijken en voelen tijdens de massage, en te zien wat je kindje wil, bevestig je je kindje dat het goed is zoals het is.

Zwangerschapsyoga en Geboortevoorbereiding
Wekelijkse lessen op woensdagochtend 09:00-10:15 uur.

Zowel life als online!

Gratis Proefles
maternity-Afbeelding van laurencerouault-zwangere vrouw op het strand
profiel swaentje

Zonnegroet! Swaentje
Uitschrijven | Abonnement beheren
Email Marketing Powered by MailPoet