logo3t-text
Hallo Yoga liefhebber,
Wat is er fijner dan buiten yoga te beoefenen?! In de zomer wordt onze aandacht meer naar buiten getrokken. Juist dan is het weldadig om yoga te doen. Je laad jezelf op door regelmatig je aandacht naar binnen te richten. Je innerlijke tempo past zich aan aan de natuur. Binnen wordt buiten en buiten binnen, alles is één...
Swaentje visitekaartje
De zomer is er ook om uit te rusten, op te laden en te genieten...
Vandaag 21 juni is de dag dat het het langste licht is, de Zomer Solstice. Deze periode zijn de sluiers tussen de hogere dimensies lichter. Ook voor jou is het in deze periode makkelijker om licht te ontvangen. Voel maar, sta maar toe... In de yogalessen ontspannen en stromen we in de lichte fijngevoelige zomerenergie.
De vakantieperiode komt eraan:
Online Yoga
Vanaf 13 juli t/m 31 augustus geen wekelijkse lessen.
Yoga in De Krim
Vanaf 27 juli t/m 31 augustus geen wekelijkse lessen.
Zwangerschapsyoga en geboortevoorbereiding
Vanaf 5 t/m 19 augustus is er geen les.(dit is onder voorbehoud)
Om te zorgen dat er voldoende lessen doorlopen in de zomerperiode
zullen we met de zwangere vrouwen die op dit moment de zwangerschapsyoga begeleiding volgen een aantal losse workshops afspreken. Dit kan ook op andere tijdstippen dan de zaterdagochtend.
Hormoonyoga
Yes, ik ga de hormoonyoga serie aan jullie doorgeven!
Als antwoord op de vraag naar hormoonyoga wil ik een aantal losse workshops organiseren. Hierin gaan we de hormoonserie aanleren ontworpen door de Braziliaanse yoga docente Dinah Rodriques. Naar Holland gebracht door Sylvia Mullaard Bonn. Van haar heb ik deze vorm van yoga geleerd.
De planning in juli op zaterdag van 14:00-16:30 loopt nog wat stroefjes... Wellicht dat we in de zomervakantie nog een dag weten te organiseren. Heb je interesse om ook mee te doen? Laat het mij weten. Dan kan ik je meenemen in spontane planning.
Afbeelding van Sofie Zbořilová via Pixabay
Aardegroet
Een fantastische serie die de werking van je hormonen balanceert. Veel van de houdingen in deze serie hebben een gunstige invloed op je bekkenbodem en de vrouwelijke voortplantingsorganen.
De aardegroet helpt je om je hoofd leeg te maken en terug te keren naar je kern.
Deze serie 2 tot 5 x in de avond doen om heerlijk te slapen.
(overigens kunnen mannen de Aardegroet ook doen. Een leeg hoofd is voor iedereen prettig :) Klik op de afbeelding naast deze tekst voor het filmpje van De Aardegroet.

13-9-Cm-9-6-Cm-Interessante-Sport-Fitness-Gymnastiek-Yoga-Silhouet-Decal-Vinyl-Auto-Sticker.jpg_640x640
Ontzwangeren met baby
Een hoop in de planning. Maar ook een of meerdere workshops ontzwangeren met baby staan op de agenda... (dit kan ook buiten) Dit wordt woensdagochtend.
Laat je me het weten als ik je ook mee kan nemen in de organisatie?
20210106_140446
Hartegroet, Swaen
Uitschrijven | Abonnement beheren
Email Marketing Powered by MailPoet