logo3t-text
Hunnebed 5
Hallo Yogini,

Deze grootse hunebed inspireert mij om te aarden.

Met veel plezier kijk ik uit om aankomende week te starten met het yogaseizoen na de zomerstop. De yoga te starten met stevig te aarden. Dat we elkaar allemaal mogen inspireren en versterken. Tijd en aandacht om te verbinden met de adem, ons lichaam en stevig te aarden. Zodat er ontspanning, ruimte en helderheid mag ontstaan in lichaam en geest.

Yoga voor vrouwen in De krim start woensdagavond 6 september
Yoga voor vrouwen online start donderdagavond 7 september (nieuwe zoom link volgt)
Start wekelijkse lessen hormoonyoga

Vrijdag 22 september starten de wekelijkse lessen hormoonyoga in De Krim
Tijd: 09:30-10:45 uur
Kosten: €145 voor 10 lessen
Deze kun je via onze winkel bestellen Een losse les of proefles kan ook via onze winkel worden aangeschaft.
https://yogamotive.nl/onze-winkel/
Wanneer je een abonnement hebt bij de yoga voor vrouwen van 10 lessen mag je deze ook gebruiken om hormoonyoga te volgen.

Hierin gaan we de hormoonserie aanleren. Deze is ontworpen door de Braziliaanse yoga docente Dinah Rodriques. Naar Holland gebracht door Sylvia Mullaard Bonn. Van haar heb ik deze vorm van yoga geleerd.
In de wekelijkse lessen wordt telkens een deel van een vaste hormoon serie aangeleerd en herhaald. Zo leer je stap voor stap de complete serie. Je bouwt een reader op om thuis ook te kunnen oefenen.
Tal van oefeningen uit verschillende tradities vullen de hormoon serie aan. O.a. uit de Qigong , Kundalini en Yoga Nidra. Wekelijks wisselen verschillende Zonne- en Maangroeten .

Zwangerschapskalender

Ken je de zwangerschapskalender van Dalalou al? Het is dé kalender van week tot week voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreide kennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen. Ik ben fan! Klik in de afbeelding hieronder voor de link.
Ken je de Zwangerschapskalender van Dalalou al? Het is dé kalender van week tot week voor zwangeren die zich bewust willen voorbereiden met uitgebreide kennis, (natuurlijke) weetjes en positieve geboorteverhalen. Wij zijn fan!
Tot binnenkort en hartegroet van Swaen
sunflower-3696960_1920
Uitschrijven | Abonnement beheren
Email Marketing Powered by MailPoet